Betalen

Betalen

– NIEUW! Met iDeal veilig betalen via je eigen bank!

– Betaalprocedure

– Betalingsmogelijkheden

– Snelle(re) betalingsmogelijkheden

– Veilig betalen

– Veilig betalen met acceptgiro

– Betalen voor actie producten op de site

Betaalprocedure

Als u het orderproces hebt doorlopen, komt u op de betaalpagina. Hier vindt de betaling plaats. U dient altijd VOORAF te betalen op de site. Als u ervoor hebt gekozen om de bestelling thuis, als kado of op uw werk te laten bezorgen betaalt u bovendien verzendkosten. Uw bestelling wordt pas in behandeling genomen op het moment dat uw betaling daadwerkelijk bij ons binnengekomen of geautoriseerd is.

Betalingsmogelijkheden

Op de betaalpagina kunt u kiezen uit diverse betalingsmogelijkheden:

– iDeal – Nieuw, veilig betalen via je eigen bank!

– PayPal

– Betaling onder rembours

– Overboeking via bank-/of girorekening – voor online banking kies nu iDeal!

Snelle(re) betalingsmogelijkheden

Sommige betalingsmogelijkheden zijn sneller dan andere. Als u betaalt via iDeal of PayPal zal uw betaling, in de meeste gevallen, onmiddellijk worden overgeschreven naar ons.

Een overboeking via bank- of girorekening wordt doorgaans binnen 3 tot 5 dagen na ontvangst door de bank verwerkt.

Veilig betalen

U winkelt plezierig en vooral veilig op onze site. We gebruiken alleen betaalsystemen die qua internettechnologie het meest actueel zijn. U winkelt dus in een veilige omgeving.

Beschermde betaalpagina’s

Zoals de meeste betrouwbare websites maken ook wij gebruik van de technologie SSL (Secure Socket Layer) om persoonlijke informatie te beschermen tijdens het versturen van uw gegevens via Internet.

SSL is een industrie standaard die wordt gesupport door Netscape Navigator, Microsoft Explorer en andere populaire web browsers. Wij gebruiken het om uw betaalgegevens, naam, adres en andere persoonlijke informatie volledig versleuteld (encrypted) over Internet te verzenden zonder dat een andere persoon achter deze gegevens kan komen.

Op het moment dat je gegevens op onze servers binnenkomen zijn deze beveiligd met 128 bit Open-PGP encryptie om er zeker van te zijn dat je gegevens beschermd zijn en blijven.

Veilig met iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als gebruiker van internetbankieren kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zichzelf daarvoor hoeft aan te melden.

Veilig met PayPal

PayPal is een veilige manier om online te betalen. Gerenommeerde tools voor fraudebescherming en de mogelijkheid te betalen zonder uw financiĆ«le informatie door te geven, verlagen de risico’s. Uw veiligheid wordt verder beschermd door de aankoopbescherming van PayPal en een toegewijde klantenservice.
Veiliger kan haast niet.

Veilig met overboeking

Hebt u geen PayPal account, of wilt deze niet gebruiken, of maakt u geen gebruik van internetbankieren dan kunt u betalen via een overboeking. U hoeft dan alleen maar een overschrijvingsformulier van uw bank in te vullen en op te sturen naar uw bank, of via internet te betalen, als u wel thuisbankiert via uw pc, maar niet durft te vertrouwen op iDeal. Let op! wij nemen uw order pas in behandeling als wij het geld ontvangen hebben op onze rekening. Hier gaat bij een overboeking gemiddeld drie tot vijf werkdagen overheen.

Betalen voor actie producten op de site

LiBo Horloges biedt soms speciale acties aan in de shop. Bij deze acties wordt altijd een looptijd genoemd, door middel van een uiterste aankoop datum. Als u het product koopt en betaalt voor het verstrijken van de uiterste datum doet u mee met de actie. Bij een overboeking komt het geld niet gelijk bij ons binnen. Als u deze betalingsoptie gebruikt, is het mogelijk dat u de order plaatst binnen de looptijd van de actie, maar wij uw betaling ontvangen na het verstrijken van de uiterste datum. Omdat wij uw order pas in behandeling nemen als we uw geld ontvangen hebben is het dan helaas niet meer mogelijk u aan de actie deel te laten nemen!