Relatiegeschenken

Verras uw relaties of de deelnemers aan uw marketingacties eens met een leuk cadeau. U kunt zelf (een aantal) suggesties doen.  Maak uw keuze en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Bestelprocedure:
U kunt bij ons via geschenk@libohorloges.nl informatie opvragen over de korting en levertijd voor grote bestellingen. U heeft uiterlijk de volgende werkdag een reactie op uw aanvraag. Als u akkoord gaat met de offerte, zal een van onze medewerkers de bestelling voor u afhandelen. Om een volledige offerte voor u te kunnen maken, ontvangen we graag de volgende gegevens van u:

  1. Artikel(en) waar u de offerte voor aanvraagt
  2. Modelnummer en eventuele bijzonderheden van het model, zoals kleur, etc.
  3. Uw bedrijfsnaam
  4. Naam contactpersoon
  5. Bereikbaarheidsgegevens van contactpersoon, zoals e-mail en telefoonnummer
  6. Eventuele opmerkingen en/of vragen van uw zijde

Cadeau
Het is bij LiBo Horloges tevens mogelijk om iemand te verrassen met een cadeau. Op uw aangeven, sturen wij een of meerdere producten in speciale cadeauverpakking op het gewenste adres, op de juiste dag.
Om er zeker van te zijn, dat het cadeau op de juiste dag aankomt, kunt u het beste ruim van tevoren (minimaal 2 weken) aangeven, dat u van plan bent een cadeau te versturen via ons.
Wij reserveren dan alvast het product (mits het nog leverbaar en/of op voorraad is) en zorgen ervoor, dat het product op de juiste dag aankomt.
Om een cadeau te reserveren, kunt u ons een e-mail sturen. Het e-mailadres hiervoor is geschenk@libohorloges.nl