Retouren

In Nederland geldt een wettelijk vastgelegde zichttermijn van 7 werkdagen. Mocht het door u bestelde horloge niet aan uw verwachtingen voldoen dan kunt u binnen deze termijn de bestelling retour zenden. U dient de producten te retourneren met retournummer van LiBo Horloges, welke per e-mail opgevraagd kan worden. Ook kan daar het retourneer adres opgevraagd worden.  Elke retourzending zonder dit nummer zal door ons worden geweigerd.

Zorg ervoor dat het pakket verzekerd wordt verstuurd en voldoende is gefrankeerd. De portokosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant, tenzij de fout door LiBo Horloges is gemaakt. Dan worden de verzendkosten achteraf verrekend. Ongefrankeerde zendingen worden altijd geweigerd! Wij kunnen nimmer aansprakelijk gesteld worden voor eventueel verlies van de zending. Alleen producten die ongebruikt en in de originele verpakking zitten zullen aan u gecrediteerd (binnen uiterlijk 30 dagen) worden. Speciale aanbiedingen vallen buiten bovengenoemde retourmogelijkheden.
Het gekochte wordt met alle ontvangen bescheiden zoals verpakking, garantiebewijs, gebruiksaanwijzing binnen 7 werkdagen teruggestuurd en het gekochte is geheel en uitdrukkelijk ongebruikt, ongedragen, onbeschadigd en onaangepast (band e.d.) e.e.a. ter beoordeling van LiBo Horloges.