Veelgestelde vragen

Wat is een mechanisch uurwerk?
Een mechanisch uurwerk bestaat uit assen en tandwielen die ervoor zorgen dat het horloge loopt. Er zijn 2 soorten mechanische uurwerken, de handmatig opwindbare en de automatisch opwindbare. De handmatig opwindbare dient u eens in de zoveel tijd eigenhandig op te winden. Bij een uurwerk met een “automatic self winding movement” gebeurt dit automatisch door de bewegingen van de pols. Deze horloges hoeft u nooit op te winden mits u deze regelmatig draait. De meeste horloges bij LiBo Horloges zijn voorzien van een Automatic Self Winding Movement.

Wat is een quartz uurwerk?
Een quartz uurwerk wordt aangedreven door een batterij. Daardoor zijn Quartz horloges nauwkeuriger dan mechanische horloges. Een Quartz horloge zal altijd op tijd lopen terwijl een mechanisch horloge te maken heeft met kleine afwijkingen.

Welke merken verkopen jullie?
De merken die wij op dit moment in het assortiment hebben, zijn: Aristo,Chase Durer,Chotovelli E Figli,Elite,Haurex,iXXXi,Laco,Tauchmeister,Vendoux,Versace,Versus,Paco Rabanne. Ons assortiment zal zich voortdurend blijven aanpassen aan de vraag van onze klanten.

Zijn de horloges nieuw?
Al onze horloges zijn nieuw en worden geleverd met de officiele documenten, verpakkingen, garantietermijnen en -voorwaarden. En de horloges zijn altijd mooier in het ‘echt’ dan op een foto. Als u het horloge graag wilt bekijken, ga dan eerst bij een winkeljuwelier langs en vergelijkt u dan ook direct de prijs. Wij weten zeker dat u dan bij ons zult terugkomen.

Kan ik mijn aankoop bij jullie ophalen?
Nee, dit kan helaas niet. Wij hebben geen winkel waar u langs kunt komen. Het horloge kan wel al, bij een snelle betaling via iDEAL, PayPal of onder rembours, binnen enkele werkdagen bij u thuis zijn.
N.B.: Wij hebben geen voorraad of waardepapieren (zoals geld) op ons bedrijfsadres!

Betalen met iDEAL
Betaal veilig, vertrouwd en gemakkelijk met iDEAL.
iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat u kunt afrekenen in uw vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. U gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij een betaling via internetbankieren (bijvoorbeeld Random Reader bij Rabobank, SMS-Tan bij Postbank, en e.dentifier bij ABN AMRO). De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd. In dat opzicht lijkt het op een pin-betaling.

Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling bij een webwinkelier. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de webwinkelier wordt geinformeerd dat de bestelling is betaald.

Als u beschikt over internetbankieren bij een van de deelnemende banken, kunt u met iDEAL betalen. U hoeft zich hiervoor niet apart aan te melden. Heeft u dit niet, vraag dit dan aan bij de deelnemende banken.

Zijn er kosten verbonden aan het betalen met iDEAL?

Alle klanten kunnen bij LiBo Horloges  gratis met iDEAL betalen.

Ik heb een betaling gedaan, hoe weet ik zeker dat ik heb betaald?

Na elke betaling met iDEAL ziet u een bevestiging die u kunt afdrukken of e-mailen. Ook vindt u achteraf in uw rekeningoverzicht uw betaling met iDEAL terug.

Kan ik een iDEAL betaling terugdraaien?

Een betaling met iDEAL is na de uitvoering net als een betaling via Internetbankieren onherroepelijk en kan niet meer worden teruggedraaid.

Betalen met PayPal
PayPal is,samen met iDeal, de veiligste en meest efficiente manier om bij LiBo Horloges te betalen. Kopers kunnen met hun bankrekening (via hun PayPal-saldo) of met een creditcard voor objecten betalen door voor de optie Betalen met PayPal te kiezen.

Met PayPal kunnen alle bedrijven en consumenten met een e-mailadres online betalingen verzenden en ontvangen. De startpagina van PayPal wordt momenteel alleen in het Engels aangeboden, maar zodra je aangemeld bent, krijg je alle gegevens in het Nederlands te zien.

Transacties met PayPal zijn veilig. Met PayPal wordt kopen op het Internet gemakkelijker en kosteneffectiever dan ooit.